close
Napomena: Korisničko ime unositi u formatu (ime@renesansadom.com)

WebMail Login

_USERNAME: _PASSWORD:
Web Mail
sreda, 17 januar 2018
Usluge Štampa El. pošta
Korisnicima naših usluga je pružena kompletna lična nega, koja za svrhu ima unapređenje kvaliteta života kao i psihološkog statusa svakog ponaosob. Ovo olakšava prihvatanje novonastale situacije svakom korisniku.

Kliknite da povećate sliku

Kliknite da povećate sliku

Kliknite da povećate sliku
Pored lične nege medicinska nega je ključna za korisnike ove životne dobi. Za to se svakodnevno brine stručni tim koji čine doktorka internista, medicinski tehničari višegodišnjeg iskustva sa pacijentima na intenzivnoj nezi medicinske sestre i bolničari. Prate se vitalni parametri (pritisak,puls, disanje,promena boje kože,temperatura), kao i promene apetita i ponašanja. Svim korisnicima su u slučaju potrebe omogućeni pregledi, merenje glikemije,previjanja,zamene i čišćenje katetera, parenteralna terapija (ampulirana, venska i muskularna terapija, infuzije)

Kliknite na sliku da je povećate

Kliknite na sliku da je povećate

Kliknite na sliku da je povećate

Postoje i mogućnosti specijalističkih pregleda, laboratorijske analize i fizioterapije.
Ishrana je po unapred pripremljenom jelovniku, koji sastavlja specijalista ishrane, a predviđen za stara i bolesna lica. Odstupanja postoje prilikom korekcije u pojedinačnim slučajevima, dijabetičari , posebne dijete, navike itd.
Hrana je zdrava, raznovrsna i sa pažnjom pripremljena po dijetetskom režimu.
 
Sign up today!