Naš tim

Upoznajte naš tim

Divider Image

Naš dugogodišnji tim koji uspešno brine o našim korisnicima.

Danijela Tanasijević

Doktorka spec.interne medicine

Najbolji način da se predstavim svojim budućim klijentima je da vas upoznam sa svojom karijerom od 2003.god kada je počeo moj angažman, prvo u GAK Narodni front 2 godine, potom Dom zdravlja Rakovica 2 godine i naposletku Hitna pomoć Beograd, gde radim od 2007.god.

Od  te 2007.god je i oformljena prvobitna Ustanova soc.zaštite Renesansa Dom na čijem čelu se nalazim od tada.

U svojoj Ustanovi se trudim da odgovorim na sve zahteve i izazove koji se pojave tako da pre svega zdravstveno stanje korisnika bude očuvano.

Dostupna sam svim svojim korisnicima 24h te tako nema propusta u radu.

Ono sto zasigurno mogu da im pružim je najbolje zbrinjavanje svih akutnih stanja, praćenje hroničnih bolesti, korekcije terapija i sve to po najsavremenijim standardima medicine, obzirom da se kontinuirano obučavam na seminarima .

Ljiljana Maksimović

Glavna sestra Doma

Poštovani,

Ja sa glavna i odgovorna sestra doma za stare Renesanasa.

Vodim tim licenciranih sestara i negovatelja koji vode računa o našim korisnicima, praćenju vitalnih funkcija , ličnoj higijeni i njihovim dnevnim aktivnostima. Nega starih je velika odgovornost. Ja sam tu da svaki njihov dan propratim, svaku promenu i aktivnost i da ukoliko se ukaže potreba reagujem pravovremeno.

Ja sam sa svojim timom tu da im pružim pomoć i podršku, da starost prožive bezbrižni i veseli.

Već dugi niz godina trudim se da izađem u suret svakom njihovom problemu i zahtevu, jer je zadovoljan i zbrinut korisnik odlika našeg doma i naša najveća satisfakcija.

Monika Bajramaj

Medicinska sestra

Poštovani,

Ja sam medicinska sestra doma Renesansa.

Dugi niz godina trudim se da pružim visokokvalitetnu uslugu našim korisnicima.

Tokom rada uvažavam njihove individualne razlike, želje i mišljenja, da bi se naši korisnici osetili dostojanstveno, prilazim im sa poštovanjem, pružam sigurnost i svakako ono što me čini najsrećnijom je poverenje koje imaju u mene.

Bojan Erceg

Menadžer ustanove

Ja sam zadužen za poslove koji su takođe bitna, neizostavna karika koja čini dopunu zdravstvenog dela da ova celina bude kompletna i da sistem funkcioniše bez zadrške.

Održavanje čitavog objekta, njegova mehanizacija, održavanje opreme  je zadatak koji ispunjavam sa velikom odgovornošću, trudim se da Domu Renesansa kao i korisnicima u njemu budem u svakom trenutku i tehnološka podrška.

Takođe bitna uloga koju obavljam je protivpožarna zaštita koja utiče na sigurnost naših korisnika.

Kao koordinator i nadzorni organ ove Ustanove takođe odgovaram na zahteve korisnika koji umnogome olaksavaju funkcinisanje korisnika u ugodnom i bezbednom okruženju.

Sarađujem i ugovaram poslove  sa svim Pravnim licima koji nam pružaju eksterne usluge .

Hajde da zakažemo sastanak i pričamo